Mlinar se širi na Australiju

Bez autora
May 19 2016

Mlinar je otvorio prodavaonicu u Sydneyu u Australiji. Riječ je o prvoj u lancu Mlinarovih franšiza koje na australskom kontinentu razvija tvrtka BPS Foodservices, braće Ivana i Eddya Bosnara. Mlinar je razvio vrlo uspješan posao, nakon Sydneyja u planu je i prodavaonica u Melbourneu, a poslije toga mreža će se širiti i na ostale države. Stučnjaci Mlinara navode da su asortiman uspijeli predstaviti i približiti velikom broju potrošača u trgovačkim lancima, pa je franšiza bila logičan nastavak suradnje. Godinu dana prije otvaranja mlinarovi su stručnjaci u Australiji istraživali očekivanja, trendove i kupovne navike građana. Bili smo iskreno iznenađeni činjenicom koliko dobro lokalni kupci poznaju pekarski asortiman iz Hrvatske, kažu iz tvrtke.

Mlinar se širi na AustralijuMlinar se širi na AustralijuMlinar je otvorio prodavaonicu u Sydneyu u Australiji. Riječ je o prvoj u lancu Mlinarovih franšiza koje na australskom kontinentu razvija tvrtka BPS Foodservices, braće Ivana i Eddya Bosnara.

Mlinar je razvio vrlo uspješan posao, nakon Sydneyja u planu je i prodavaonica u Melbourneu, a poslije toga mreža će se širiti i na ostale države.

Stučnjaci Mlinara navode da su asortiman uspijeli predstaviti i približiti velikom broju potrošača u trgovačkim lancima, pa je franšiza bila logičan nastavak suradnje.

Godinu dana prije otvaranja mlinarovi su stručnjaci u Australiji istraživali očekivanja, trendove i kupovne navike građana. Bili smo iskreno iznenađeni činjenicom koliko dobro lokalni kupci poznaju pekarski asortiman iz Hrvatske, kažu iz tvrtke.

Prvi australski Mlinar caffe posluje u Wetherill Park Shopping Centru u Sydneyju, a u ponudi je asortiman poznat i hrvatskim potrošačima.

Prije godinu dana Mlinar je iskoračio i na njemačko tržište, otvaranjem prve pekarnice u Muenchenu. Prisutni su i u Mađarskoj, Sloveniji, a prema pisanju medija, uskoro bi trebao biti otvoren i prvi Mlinar u Saudijskoj Arabiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik